Opvoedvragen?

Stel ze aan het CJG

Samen kom je verder – Opvoeden en opgroeien

Mijn dochter wordt veel gepest, hoe kan ik haar het beste helpen? Hoe bied ik mijn drukke kind meer structuur? Voor al je vragen over opvoeden en opgroeien kun je terecht bij de jeugdprofessionals van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Land van Cuijk. Geen situatie is ons vreemd en geen vraag is te eenvoudig of te complex.

Binnen het CJG werken ervaren professionals met verschillende specialismen samen om jou en je kind snel weer op weg te helpen. Vaak ben je met één telefoontje al geholpen, maar ook als er meer ondersteuning nodig is, zijn we er voor je.

Vast aanspreekpunt

Je hoeft niet steeds opnieuw je verhaal te doen, want  het CJG blijft jouw vaste aanspreekpunt. Wij praten mét jou, in plaats van over jou. Samen kijken we welke oplossing het beste voor je is. Als ouder houd je zelf de regie.

Kosteloze ondersteuning

Wij zijn altijd in de buurt. Iedere school binnen het Land van Cuijk heeft bijvoorbeeld een eigen contactpersoon bij het CJG en we werken veel samen met  jeugdhulpverleners en instanties. Onze ondersteuning is kosteloos en hetzelfde geldt voor veel andere vormen van jeugdzorg.

Vragen staat vrij!

Vind je opvoeden of opgroeien soms lastig? Kom je er zelf even niet uit? Stel je vraag aan het CJG via telefoon of info@cjglandvancuijk.nl.

www.cjglandvancuijk.nl