TSO

lunch

Opvangtijden:

De kinderen kunnen overblijven op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 12:00 uur tot 13:00 uur, uitgezonderd van studie- en feestdagen.

Aanmelden:

Wilt u gebruik maken van het overblijven, dan kunt u hiervoor een aanmeldformulier invullen dat u vindt op onze website. (formulier digitaal, formulier op papier) U kunt kiezen voor vaste overblijfdagen of incidentele opvang. Kinderen die incidenteel overblijven kunt u aanmelden wanneer uw kind overblijft. Bij vaste overblijfdagen gaan we ervan uit dat uw kind die dag komt. Is dit een keer niet het geval, dan moet u uw kind afmelden. Het aan- en afmelden kan via de app of telefonisch vóór 9.00 uur. Het is belangrijk dat u uw kind aan- of afmeldt, ook omdat het aantal overblijfmedewerkers afgestemd wordt op het aantal kinderen dat overblijft.

Het aan- en afmelden voor de TSO kan per app of telefonisch bij:

  • Bernadette Claassen (dinsdag en vrijdag): 06-52244404 of
  • Petula Wientjes (maandag en donderdag): 06- 46733530.

Kosten:

De kosten voor het overblijven bedragen € 1,50 per keer. Ook kunt u een overblijfkaart kopen. Deze kaart kost € 15 en hiermee kan uw kind 10 keer overblijven. Meerdere kinderen mogen op één overblijfkaart. Meer informatie kunt u vinden op www.bsakkerwinde.nl (bij informatie voor ouders, tussenschoolse opvang).

Overblijven:

Op onze school is het mogelijk om tussen de middag over te blijven. Dit wordt gecoördineerd door onze overblijfvrijwilligers. Het overblijven kan op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Wij verzoeken u om uw kind een gezonde lunch mee te geven. Wilt u iets extra’s meegeven, denk dan aan groenten, fruit, noten of gedroogde vruchten. Meer tips voor een gezonde lunch vindt u op http://www.voedingscentrum.nl/nl/mijn-kind-en-ik/alles-over-gezond-eten-voor-kinderen-van-4-13-jaar/eten-meegeven-naar-de-basisschool.aspx

De kinderen eten in twee groepen in de bibliotheek en gaan buitenspelen of (bij slecht weer) binnen.

Als er meer dan 10 kinderen overblijven, wordt er een tweede overblijfkracht benaderd. Is de groep 25 of groter dan 25 kinderen zijn er 3 overblijfkrachten aanwezig. Het is dus belangrijk om vóór 9:00 uur aan- of af te melden.

Vragen:

Als u nog vragen heeft, kunt u ons bereiken op bovengenoemde telefoonnummers,
Bernadette Claassen en Petula Wientjes